BKT Smart

Package Name: com.bkt.mobile
Developer: BKT – Banka Kombetare Tregtare
Size: 9.3M

Download APK Download from Google Play
Me BKT Smart shërbimet bankare për individë, tashmë ofrohen te shpejta dhe te sigurta kudo dhe kurdo në telefonin tënd inteligjent pa qenë nevoja të shkosh në degët e BKT-së dhe pa nevojën e një kompjuteri.
Sistemet e Operimit të telefonave celularë, të cilët suportojnë apli

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *